GO Connect

I vår digitala tjänsteplattform GO Connect tar
vi hand om hela anställningsresan, från nyfikna talanger till nöjda anställda och integrerade invånare.

GO Nordic har utvecklat konceptet GO Connect – ett privat, lokalt initiativ med ambitionen att vara pådrivare i arbetet med Karlskronas största utmaning och möjlighet de närmsta åren; kompetensförsörjning och inflyttning.

Tillsammans med Sigma Technology, önskar vi att bidra till framgång genom att utveckla en “One-stop-hub” för kompetensförsörjning.
Här förenklar vi processer och skapar mervärde i alla delar av kundresan – för både talanger och verksamheter. Vissa tjänster och produkter levereras redan idag. Vill ditt företag vara med i den fortsatta utvecklingen?

GO Connect demo
GO Connect publik

Plattformen

GO Nordics plattform ”GO Connect” är en one-stop-shop för kompetensförsörjning.
Genom en årlig prenumeration, erbjuder vi företag tillgång till produkter och tjänster genom hela kundresan, från talent attraction via onboarding och retention.

Företagsportal

I företagsportalen kan admin-personal boka olika tjänster som Talent Visits, bostads-matchning, myndighetsträffar, arbetstillstånd, transporter och välkomstpaket. Dessa tjänster erbjuds både nyfikna talanger och nyanställda och syftar till att säkerställa personligt välkomnande och smidig onboarding.

Admin kan även skapa log-in till anställda (members) i företagsportalen, där de får tillgång till tjänsten ”GO Social.

GO Connect adminvy
GO Social

GO Social

I ”GO Social” kan members ta del av allt som händer i Karlskrona; evenemang och aktiviteter som arrangeras av arbetsgivaren, GO Nordic, 3:e partsarrangörer och slutligen egna + andra medlemmars evenemang.
En kalenderfunktion visar allt som händer på hemorten, vilket möjliggör ett socialt liv och smidigare integration.

 

Vill ni vara med och utveckla plattformen GO Connect?

Go Nordic och vår samarbetspartner Sigma Technology har utvecklat en prototyp som synliggör några av de tjänster och produkter som vi kommer erbjuda företag med behov av att anställa och behålla nya talanger. 

Tillsammans med intresserade företag, vill vi fortsätta utveckla våra digitala tjänster, där vi förenklar processer och skapar mervärde under kundresan – för både talanger och verksamheter.

Digitalt mottagande räcker inte!

Retention is the new attraction

Boka en demo av GO Connect

Vill du veta mer om plattformen GO Connect